Mandrinex logo

VOOR AL UW KARTONOPLOSSINGEN

voor al uw spiraalkokers op maat

Kartonnen kokers voor alle toepassingen

De spiraalgewikkelde kokers uit karton van Mandrinex worden in allerlei bedrijfssectoren gebruikt. Dankzij ons maatwerk en onze kwaliteitsvolle kartonnen kokers, hebben we klanten groot en klein, in onder andere reclame- en verpakkingsindustrie, in de standenbouw, interieur en decoratie, en in de film-, papier- en metaalindustrie.

Onze kokers hebben vele toepassingen:

  • In de verpakkingsindustrie of als verzendkoker
  • Als oprolkernen voor folies, stoffen, etiketten, papier en karton, tapijten en diversen kunststofproducten zoals netten en kunstgrassen
  • Als kolombekisting en holle verloren bekisting
  • ...
     
No images were found.

Maatoplossingen voor uw specifieke toepassing

Heeft u een specifieke vraag of wens? Dan bent u bij ons in goede handen. Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, kunnen we klantgericht uw specifieke vragen bekijken en uitvoeren. Zo bieden we flexibele oplossingen op maat met onze spiraalkokers uit karton.

Aarzel niet om ons te contacteren wanneer u niet zeker bent over de mogelijkheden en onze diensten, wij helpen u graag verder. Bijkomende informatie geven is geen probleem en geheel vrijblijvend. Wij gaan samen met onze klanten op zoek naar de ideale oplossing voor elke vraag.

 


MANDRINEX BV BEKIJKT GRAAG UW SPECIFIEKE VRAAG